Control rent a car tim

control rent a car team

Zašto Control rent a car?

Control rent a car je lokalni brend u razvoju. Tim iskusnih pojedinaca koji svojim dugogodisnjim iskustvom u rent a car poslovanju zeli stvoriti stabilan i respektabilan rent a car brend u Banjaluci i Bosni i Hercegovini. Veliki broj zadovoljnih klijenata stoji iza nas, kako pojedinacno, tako i iza novog imena Control rent a car. Najvise iskustva imamo u korporativnom rent a car poslovanju, kroz dugogodisnju saradnju i pruzanje usluga najvecim kompanijama u regiji i izlazeci kao pobjednici iz mnogobrojnih "situacija" koje su specificne za zivot u autu, na putu i za danasnje poslovanje uopste. Radujemo se novim izazovima, nastavku saradnje sa dosadasnjim klijentima i ostvarivanju novih poslovnih i prijateljskih odnosa. Svakako da veliku zahvalnost dugujemo kolegama iz drugih rent a car kuca u regiji koji su uvijek tu kad zatreba i koji potvrdjuju nasu ideju da ne postoji konkurencija, vec samo partnerstvo u nasem poslovanju. Tamara Markovic, Dzemal Piskic, Dusan Milojkovic i Aleksandar Vlajsavljevic, ucinice sve da bezbrizno putujete, odmarate, poslujete i zabavljate se. Nasa obaveza je da drzimo stvari pod "Control-om".

U čemu smo najbolji!

Korporativno poslovanje
90%
Brzo rješavanje problema
80%
Podrška našim klijentima
90%
Pranje automobila
90%
Ispijanje piva u slobodnom vremenu
80%
1876
Zadovoljnih klijenata
76
Kava tjedno
20000
Dana na cesti
340
Radnih dana godišnje

Članovi tima


Mi stojimo iza Control-a

tamara markovic

Tamara Marković | Administracija

Taša, mlada, ujna, sitna ali dinamitna koja drži tri ćoška kompanije. Žena koja plaća, a još više žena koja naplaćuje. Ne dirajte životinje, ne ugnjetavajte slabije i starije ako ne želite da vidite njenu tamnu stranu. Ko vidi njeno lice….

dusan milojkovic

Dušan Milojković | Direktor

Njegov dan počinje I završava sa koncentracijom. Voli šumu, džipove. O ostalim stvarima se ne smije govoriti. Uglavnom, on je prvo lice koje ćete ugledati I prvi glas koji ćete čuti ako imate problem sa vozilom.

dzemal piskic

Džemal Piskić | Don Corleone

Napokon će otići na godišnji. U tandemu sa Tašom, čini strogi dio tima koji sprečava rasipanje resursa a potiče trošenje fizičke snage. Uvijek spreman za akciju, ćevape, i rad…I burek.

aleksandar vlajsavljevic

Aco Vlajsavljević | Obećava

Ponekad imamo i koristi od njegove priče, pa ne insistiramo na kontrolisanju iste, iako ga je ponekad teško slušati. “Danju Nagib a uveče Ragib” – ako se ne zabavi svojim basom i muzikom, noći provodi u kovanju planova za budućnost. Usput uplati LOTO ako plan ne uspije.

Scroll to Top